Monarkist - javisst?

Jag anar att ingen av er har missat att Vickan och Danne Bernadotte blev med dotter förra veckan i form av en alledeles välskapt liten rosa rulting. Sedan att de gick bananas döpte henne till ett riktigt osvenskt namn är väl det coolaste som hänt sedan kungen erkänt att han kollat på lite nakna babes under en blöt kväll. Rock on!

Bevakningen på det här stackars flickebarnet är helt otrolig, faktum är att aftonbladet faktiskt livesände förlossningen i flera timmar.
Låter det spännande?
Faktum är att reportaget bestod av en reporter som stod utanför karolinska vid ingången till BB och lekte hobbyspådam med en enorm inlevelse och entusiasm i hela fem timmar. Rafflande!

Jag kan knappt vänta tills Estelle når tonåren, då blir det åka av! Eller iallafall tills hon får tänder, lär bli samma beteende, bitsk och ilsk.
Tillsvidare får hon väl helt enkelt passa på att göra i blöjan under en betydelsefull sammankomst i hovet, eller nysa den äldsta Bernadotte rakt i ansiktet. Estelle makes the headlines.
Johan T Lindwall, you're in for a ride!

Men trots allt tjo och tjim, så gick väl droppen ändå här? Jag röstar hellre för lite nya ljusstolpar i Ängelholms kommun, eller fler avgiftsfria körkort till invandrarna i Laholm.

Känner hur hela svenska folket just nu går "OH HELL NO!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin